Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

відбулася ІІ Осіння школа Сковородинівської академії молодих учених

23-25 жовтня 2019 року відбулася ІІ Осіння школа Сковородинівської академії молодих учених на базі Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди. Активну участь у роботі школи взяли представники факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини викладачі-стажисти кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Інна Криворучко та Максим Ковтанюк.

В рамках ІІ Осінньої школи були проведені лекційні і тренінгові заняття для молодих учених провідними вченими України з педагогічних, психологічних, природничих, медичних, технічних, філософських, економічних, філологічних та інших напрямів із питань організації, методології проведення наукового дослідження, підготовки й захисту дисертаційних робіт, підготовки майбутнього викладача до роботи в нових умовах вищої школи

Під час школи наші викладачі підвищили якість своєї наукової діяльності, оволоділи сучасними технологіями творчого наукового пошуку та розширили науково-освітнє середовище взаємодії з колегами з різних регіонів України.

 

Ви тут: Головна Новини та події відбулася ІІ Осіння школа Сковородинівської академії молодих учених