Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Відгуки студентів про роботу в таборі "Артек-Буковель"

Літо – пора незабутніх емоцій, щирої дружби, натхнення, запальних танців та відпочинку. Саме таким він став для студентів та випускників факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Цілих три місяці у наших студентів  була можливість вдосконалювати свої комунікативні, творчі та педагогічні якості у ролі педагогів-організаторів (Катерина Денисюк, Сергій Гурбич, Дмитро Романенко, Дмитро Поліщук, Владислав Щербанюк, а також заступника директора табору «Артек-Буковель» (Інна Криворучко).

Могутні Карпати, мудрі наставники, талановиті діти, улюблена справа – все це повпливало на формування та розвиток тих знань, умінь та навичок роботи з дітьми, які закладає в процесі навчання наш університет, зокрема, факультет фізики, математики та інформатики. «Обертаючись назад, хочеться подякувати рідній Альма-матер за ті можливості, які надаються студентам саме нашого педагогічного ЗВО, одною з яких я і мої друзі скористались. Хтось вперше, а хтось уже декілька сезонів поспіль проводить своє літо з користю в найкращому таборі України. З нетерпінням чекаю наступного сезону» - каже про Артек-Буковель студентка ІІІ курсу Катерина Денисюк.

«Для когось це може здатись дивним, але насправді не тільки ми навчаємо і виховуємо дітей, але і вони нас вчать. Вчать слухати, чути, бути щирими, переживати дитинство знову і знову, бути творчою і просто бути собою» - згадує із усмішкою на обличчі Інна Криворучко.

Дякуємо нашому університету за таку чудову можливість!

 

Ви тут: Головна Новини та події Відгуки студентів про роботу в таборі "Артек-Буковель"