Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

соціальний проект «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ»

Доценти факультету фізики, математики та інформатики  Оксана Гнатюк та Тетяна Поліщук  прийняли участь у розробці та організації соціального проекту «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ», який вдало стартував 8 червня 2019 року (керівник – Любов Шачковська, доцент кафедри філософії та суспільних дисциплін). Проект розроблено в межах програми фонду родини Богдана Гаврилишина «Молодь змінить Україну», що проходить в місті Умань.
Мета проекту: в неформальній обстановці познайомити мам дітей міста Умань, незалежно від соціальної приналежності, для виявлення і вирішення спільних проблем, навчити їх правильно організовувати вільний час зі своєю дитиною, отримати фізичне та психологічне розвантаження на заняттях з йоги та хореографії.
Вже відбулися перші заняття, учасниками яких стали близько 20 мам особливих дітей, мами-одиначки та мами, які виховують дітей віком від 1 до 10 років. Заняття з хореографії  проводили доцент кафедри хореографії та художньої культури Ольга Бикова та викладач Анастасія Криворотенко. Заняття з йоги проходили на Центральному стадіоні міста Умань (тренер – Олена Троян). Впродовж двох вікендів щирі емоції переповнювали дітей, матусь та подарували незабутні моменти спільно проведеного відпочинку.
Команда проекту висловлює щиру вдячність партнерам за підтримку, а також всім учасникам. І запрошує долучатись до участі наступних вихідних!

 

Ви тут: Головна Новини та події соціальний проект «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ»