Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

квест «Весело пізнаємо фізику, математику та інформатику»

16 листопада на базі Городецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Паланської сільської ради Уманського району Черкаської області студентами факультету фізики, математики та інформатики на чолі зі заступником декана з виховної роботи Яною Усатюк та заступником декана з практики Оксаною Гнатюк було проведено інтелектуально-розважальний день. В рамках якого для учнів школи було провелено квест «Весело пізнаємо фізику, математику та інформатику» (5-9 класу), під час якого учні основної школи давали відповіді на питання, розгадували анаграми, проводили дослідження з фізики. Учні старшої школи завзято брали участь в інтелектуально-розважальній грі «Хто краще», де поділились на дві команди та гідно боролися за перемогу, вирішуючи різноманітні задачі, показуючи свій інтелект та знання в області фізики, математики, інформатики та природничих наук. За плідну працю та активність всі  учасники отримали фруктові подарунки.

Приємним є те, що до роботи активно долучились іноземні студенти, які спільно з делегацією факультету фізики, математики та інформатики подарували учнівському та педагогічному колективу школи, музичні та танцювальні вітання, хвилинки-смішинки,  гарні емоції та нові знання.

Цей день пройшов весело, завзято, і корисно! Адже діти мали змогу розважитись, проявити свою творчість та кмітливість і при цьому отримати нові знання. А студенти отримали дуже хорошу практику роботи з дітьми.

 

Ви тут: Головна Новини та події квест «Весело пізнаємо фізику, математику та інформатику»