Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Посвята у студенти!

Студентські роки – найщасливіші в житті кожної людини. В них визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший шлях. Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень у науці, мистецтві, культурі. Зі студентства формується українська національна еліта. І от, свою еліту й привітав професорсько-викладацький склад факультету фізики, математики та інформатики.

17 листопада – Міжнародний День студента, з цього приводу зібралась дружня фіз-матівська родина в одному затишному залі. Студенти мали  можливість відпочити і отримати масу задоволення. Зі словами привітань звернулись заступник декана з навчальної роботи Ірина Тягай та заступник декана з виховної роботи Яна Усатюк, побажавши студентам залишатись такими ж сильними і цілеспрямованими, бути наполегливими і не втрачати можливостей. Першокурсники урочисто отримали довгоочікуваний студентський квиток.

 Концертно-розважальна програма під назвою «Я студент і цим пишаюся» пройшла завзято, весело та цікаво.

Студентами старшокурсниками були написані побажання для студентів новобранців і на святі відбулась символічна церемонія посвяти в першокурсники, яку провів голова студентської ради Дмитро Романенко. Всі новобранці прийняли клятву, урочисто прийнявши присягу на вірність УДПУ. Старшокурсники побажали своїм друзям бути такими ж сильними і цілеспрямованими!

Далі на всіх чекала конкурсна програма, де учасники поділились на дві команди та змагались в різноманітних конкурсах. Студенти проявляли свою комунікабельність та розум, відповідаючи на різноманітні запитання, свою цілеспрямованість і кмітливість,  шукаючи сховані шпаргалки по залі… Різноманітність завдань показала, що студенти факультету фізики, математики та інформатики не тільки вдало вміють розв’язувати різноманітні задачі, а й танцюють, жартують, фантазують і навіть співають!

Шановні студенти, ще раз прийміть найщиріші слова привітань, зичимо вам міцного здоров’я, звершень у навчанні, благополуччя та злагоди!

 

Ви тут: Головна Новини та події Посвята у студенти!