Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

засідання семінару-тренінгу «Підготовка до ЗНО-2019 з математики»

14 листопада 2018 року на факультеті фізики, математики та інформатики було проведено чергове засідання семінару-тренінгу «Підготовка до ЗНО-2019 з математики».

Учасники семінару — учні 11-х класів отримали актуальну інформацію про особливості організації та проведення ЗНО-2019 з математики. Викладачі факультету ознайомили присутніх з правами та обов’язками учасника тестування, дали ґрунтовні відповіді на запитання майбутніх абітурієнтів. Звернули увагу на основні чинники, що впливають на результати ЗНО випускника загальноосвітнього навчального закладу.
Доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики Ірина Тягай розповіла про зміст сертифікаційної роботи з математики: структуру тесту, час, відведений на його виконання, кількість та типи завдань, уміщених до сертифікаційної роботи, схему нарахування тестових балів. Сертифікаційна робота із ЗНО містить завдання різних форм, а саме: з вибором однієї правильної відповіді, на встановлення відповідності, з короткою відповіддю та завдання з повною відповіддю. Особливості розв’язування усіх таких завдань розкрила Ірина Тягай, яка продемонструвала типові завдання, які найчастіше викликають у абітурієнтів труднощів під час ЗНО. Учасники семінару брали активну участь в процесі розв'язування задач, обговоренні варіантів розв'язків, з'ясуванні ефективних способів розв’язування задач. Детальне ознайомлення абітурієнтів з цією інформацією допоможе їм випрацювати власну стратегію ефективної роботи під час зовнішнього незалежного оцінювання з математики.
Організатори тренінгу сподіваються, що отримана інформація буде корисною для його учасників і допоможе успішно скласти ЗНО-2019 з математики.

 

Ви тут: Головна Новини та події засідання семінару-тренінгу «Підготовка до ЗНО-2019 з математики»