Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

II Всеукраїнський фестиваль-конкурс «ЛІГА ПЕДАГОГІВ»

22-23 травня 2018 року на найпривітнішому одеському побережжі молодості і творчості – в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» відбувся II Всеукраїнський фестиваль-конкурс «ЛІГА ПЕДАГОГІВ».

Фундатори та організатори заходу – Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини та Український дитячий центр «Молода гвардія».

Організатори та засновники фестивалю – Український дитячий центр «Молода гвардія» та Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини. Загальне керівництво процесом підготовки, організації та проведення фестивалю-конкурсу здійснювали заступник генерального директора державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» Василь Бездень, від УДПУ – відповідальна за стажування студентів та керівник педагогічних практик по університету Оксана Гнатюк. Фестиваль-конкурс «Ліга педагогів» був створений, щоб показати, що наука і практика можуть іти поруч, що педагог – цікава і захоплива діяльність, що робота в оздоровчому таборі є чудовим стартом у педагогічній професії.

Команду від Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини представляли студенти різних факультетів. Від факультету фізики, математики та інформатики – Інна Криворучко (V курс), Олександр Кагал (IV курс) та Катерина Денисюк (І курс).

Святкову програму відкриття продовжив конкурс «КРАЩА МОЛОДЬ СВІТУ» із презентацією агіт-реклам. Студенти УДПУ вміло продемонстрували роботу педагога-організатора з дітьми, проблеми та шляхи їх вирішення. Ще одне конкурсне випробування – Dance Show – демонструвало готовність педагогів до творчих імпровізацій і креативного вирішення несподіваних ситуацій.

На наступний день «Ліги педагогів» команди-конкурсанти змагалися у випробуваннях «Інтелектуальний марафон» та «Ігровий батл».

Студенти нашого університету показали достойний рівень підготовки. Адже величезна кількість вчителів починала свою педагогічну діяльність як педагоги-організатори (вожаті) в дитячих таборах, черпаючи тут натхнення, творчі ідеї й потужну енергетику для подальшої роботи.

Вітаємо усіх організаторів та учасників з тим, що фестиваль відбувся, що виконав свою місію: надав чудову можливість професійного спілкування між майбутніми вчителями та молодими та іскристими педагогами із досвідом роботи у дитячих таборах. Дякуємо викладачам Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та УДЦ «Молода Гвардія» за всі зусилля – інтелектуальні, організаційні та емоційні – що супроводжували фестиваль від ідеї його зародження до вручення перших кубків!

 

Ви тут: Головна Новини та події II Всеукраїнський фестиваль-конкурс «ЛІГА ПЕДАГОГІВ»