Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ НА ФАКУЛЬТЕТІ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є невід’ємною частиною освітнього процесу факультету фізики, математики та інформатики. У межах підготовки висококваліфікованих фахівців в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини застосовуються різноманітні форми і види практики, яка дає змогу здобувачам за час навчання стати конкурентоспроможними на ринку праці.

Факультет активно співпрацює із закладами загальної середньої освіти міста Умані, Уманського району та різних областей. Ці партнерства дозволяють студентам брати участь у реальних проєктах, отримуючи цінний досвід та навички, необхідні для майбутньої кар’єри. Під час проходження практики студенти мають можливість: спостерігати за роботою досвідчених учителів та переймати їхні методи викладання; беруть участь у методичних семінарах та педагогічних нарадах; вивчають нові підходи до навчання та використання технологій у викладанні математики; співпрацюють з іншими вчителями та адміністрацією школи для покращення освітнього процесу; беруть участь у шкільних заходах, сприяючи розвитку учнівського самоврядування та позакласної діяльності.

Студенти ФФМІ не лише здобувають практичні навички, але й роблять вагомий внесок у розвиток освіти, створюючи інноваційні заклади освіти, власні стартапи у сфері ІТ, що відповідають вимогам сучасного суспільства. Це сприяє розвитку підприємницьких навичок та стимулює до створення нових продуктів.

 

НАШІ КОНТАКТИ:

(097) 516 8565, (063) 567 7602, (068) 393 6372


Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ НА ФАКУЛЬТЕТІ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ