Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

СТУДЕНТИ ФФМІ ПРАЦЮЮТЬ В ДИТЯЧОМУ ТАБОРІ «АРТЕК-БУКОВЕЛЬ»

Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Артек-Карпати-Буковель» розташований у мальовничих Карпатах. Щороку він відчиняє свої двері для студентів, які хочуть поєднати навчання з відпочинком. Цьогоріч наші студенти – Максим СНІГУР та Олександр БОГУРСЬКИЙ після успішного навчання за програмою «Школи педагогів-організаторів 2024» працюють уже ІІІ зміну та вдосконалюють свої професійні навички.

«Працюючи педагогом-організатором, студенти отримують реальний досвід роботи в організації масових заходів та розвивають свої компетентності. Ми раді, що можемо надати їм таку платформу для розвитку», – зазначив директор табору Віктор МЕЛЬНИЧУК.

Максим та Олександр відзначають, що це чудова нагода не лише для професійного, але й особистісного зростання, адже вони знайомляться з однолітками з інших регіонів, обмінюються досвідом та знаходять нових друзів.

Ми бажаємо нашим студентам наснаги, успіхів у їхніх починаннях та нових звершень. Нехай кожен день приносить нові знання, враження та можливості для саморозвитку. Вперед до нових вершин!


Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події СТУДЕНТИ ФФМІ ПРАЦЮЮТЬ В ДИТЯЧОМУ ТАБОРІ «АРТЕК-БУКОВЕЛЬ»