Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

Студентська наукова робота на ФФМІ


Студентська наукова робота на факультеті фізики, математики та інформатики – не просто важливий елемент освітнього процесу, але й один з головних етапів становлення майбутнього фахівця.

Науково-дослідницька робота здійснюється у дружній співпраці з досвідченими науковцями факультету, які виконують дослідження у галузі фізики, математики та інформатики. Під керівництвом високопрофесійних учених студенти беруть участь у конкурсах та олімпіадах як українського, так і міжнародного рівнів, долучаються до цікавих наукових проєктів, проводять власні дослідження та публікують їх результати у наукових журналах та збірниках. Кращі студенти-науковців рекомендуються до вступу в магістратуру і аспірантуру.

На факультеті фізики, математики та інформатики діють наукові гуртки та Студентське наукове товариство, в межах яких студенти здобувають свій перший досвід наукової роботи, діляться успіхами та отримують зворотній зв'язок.

Студенти факультету беруть участь та виборюють призові місця у Всеукраїнських та Міжнародних олімпіадах з програмування, конкурсах з вебграфіки та вебдизайну, конкурсах наукових робіт з фізики, математики та інформатики.

Запрошуємо до навчання на факультеті фізики, математики та інформатики! Ви дізнаєтесь, що наука – це не лише теорії та формули, а й захоплюючий світ відкриттів, експериментів та інновацій, де кожен ваш крок наближає вас до великих досягнень і нових горизонтів знань.

 

Наші контакти:

(097) 516 8565, (063) 567 7602, (066) 453 9349

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події Студентська наукова робота на ФФМІ