Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОС «БАКАЛАВР» 2024

З 17 по 27 червня 2024 року на факультеті фізики, математики та інформатики в змішаному режимі відбулася атестація здобувачів вищої освіти відповідно до розкладу роботи екзаменаційної комісії.

Атестація здобувачів вищої освіти – це оцінка того, наскільки студент оволодів знаннями, вміннями, навичками та компетенціями відповідно до вимог стандартів вищої освіти та освітньо-професійних програм.

Атестацію випускників здійснювала екзаменаційна комісія у такому складі: голова екзаменаційної комісії – доктор педагогічних наук, професор, проректор з наукової роботи Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Тетяна ГОДОВАНЮК; заступник голови екзаменаційної комісії – кандидат педагогічних наук, доцент, декан факультету фізики, математики та інформатики Тетяна МАХОМЕТА; секретар екзаменаційної комісії – викладач кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Любов ТІТОВА; члени екзаменаційних комісій профілюючих кафедр.

Під час проведення випускних кваліфікаційних екзаменів здобувачі продемонстрували високий рівень знань і вмінь відповідно до здобутих професійних кваліфікацій, що підтверджує успішне виконання навчальних планів, а також підтримку та високий рівень підготовки з боку педагогічного колективу.

Випускники ФФМІ володіють великим потенціалом для подальшого професійного розвитку і мають всі передумови для успішної кар’єри та досягнення високих результатів.

Бажаємо нашим випускникам нових звершень і невпинного професійного зростання!


Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОС «БАКАЛАВР» 2024