Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

Інтелектуальне змагання "Етика в науці"

01 травня 2024 року на базі факультету фізики, математики та інформатики члени Студентського наукового товариства провели науковий квест «Етика в науці». Захід був спрямований на підвищення обізнаності студентів щодо етичних принципів та правил у  наукових дослідженнях та освітній діяльності.

Завдання для заходу були розроблені на платформі LearningApps студентами ІІ курсу: Максимом МАЛІЦЬКИМ, Сергієм КЛИМЧУКОМ та Дмитром ПІДОПРИГОРОЮ. В ролі ведучої виступала Тетяна ІСЬКО, яка також допомогла в організації заходу.

Дві команди студентів "Готей 11" та "Гладіатори" активно демонстрували знання у сфері наукової етики та академічної доброчесності. Протягом заходу обидві команди вправно вирішували різноманітні завдання, демонструючи глибокі знання основних принципів та правил академічної доброчесності. Суперники йшли «нога в ногу», створюючи напружену, але водночас дружню та захопливу атмосферу. 

Доля переможця вирішилася у фінальному турі за допомогою інтерактивної гри на платформі Kahoot! До гри також долучилась команда викладачів: завідувач кафедри Марія МЕДВЕДЄВА, викладачі Любов ТІТОВА, Інна КРИВОРУЧКО та Максим КОВТАНЮК.

У фінальному протистоянні перемогу здобула команда "Готей 11". Вітаємо переможців та всіх учасників з успішним завершенням квесту! Сподіваємося, що цей захід надихнув усіх на подальше вивчення та дотримання принципів наукової етики.

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події Інтелектуальне змагання "Етика в науці"