Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

ВІДБУЛОСЯ ВІДКРИТЕ ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ»

25 квітня 2024 року для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу ОС «бакалавр» ОПП «Середня освіта (Математика. Інформатика)» було проведено відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Мови програмування» на тему «Змінні та типи даних у мові програмування Python». Заняття провів викладач кафедри інформатики і ІКТ Максим КОВТАНЮК.

Заняття відбулося в змішаному форматі. На початку заняття викладач повідомив тему заняття та зазначив особливості його проведення. Для актуалізації знань здобувачів щодо вивчення команд графічного модуля Черепашка було проведено вікторину в середовищі Kahoot!, до якої долучились як здобувачі, так і викладачі, та продемонстрували свою обізнаність у даному питанні. Після чого викладач повідомив основні завдання лабораторної роботи, а здобувачі приступили до виконання.

Під час заняття здобувачі розв‘язували лінійні рівняння використовуючи мову програмування Python. Cамостійно створювали умови до задач, які можна розв‘язати тільки використавши знання з опрацьованого матеріалу.

На відкритому занятті були присутні викладачі кафедри інформатики і ІКТ – Марія МЕДВЕДЄВА, Галина ТКАЧУК, Леся ПАРШУКОВА, Сергій ПАРШУКОВІнна КРИВОРУЧКО, Віра КОЛМАКОВА та Любов ТІТОВАякі оцінили заняття на високому науково-методичному рівні.

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події ВІДБУЛОСЯ ВІДКРИТЕ ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ»