Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З НАВЧАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ


29 березня 2024 року відбулася настановча конференція з навчальної (педагогічної) практики для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу, ІІ курсу (термін навч. – 2р.10м.) та І курсу (термін навч. – 1р.10м.)  ОС «бакалавр», які навчаються за освітніми програмами Середня освіта (Фізика. Інформатика), Середня освіта (Математика. Інформатика), Середня освіта (Інформатика).

Конференцію відкрила заступник декана з практичної підготовки студентів Дарія ВОЗНОСИМЕНКО, яка привітала студентів та ознайомила із метою та завданнями практики, висловила сподівання на те, що в ході практики студенти зуміють закріпити та застосувати на практиці набуті знання із педагогіки, психології та методики.



Також в ході конференції керівники груп та методисти Сергій ТЕРЕЩУК, Галина ІЩЕНКО, Леся ПАРШУКОВА розповіли студентам про особливості навчальної (педагогічної) практики, надали методичні поради і рекомендації щодо організації кожного виду діяльності під час проходження практики, ознайомили з вимогами до оформлення звітної документації та критеріями оцінювання.

Бажаємо нашим студентам належним чином виконати програму практики, одержати задоволення від роботи з дітьми та набути належного рівня практичної підготовки!

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З НАВЧАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ