Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

ТУРБОТА ПРО ЛІТНІХ ЛЮДЕЙ

На факультеті фізики, математики та інформатики студентка ІІ курсу Дзяловська Світлана разом зі своєю волонтерською командою розпочали реалізацію благодійної акції «Дай шанс – допоможи іншим!», яка спрямована на збір необхідних речей для будинку пристарілих, що знаходиться у м.Умань.

«Мені приносить задоволення допомагати іншим. Я завжди намагалась брати участь у різноманітних благодійних акціях, допомагаючи нужденним… Мене запитали, чи була я у будинку пристарілих, і застерігали, що краще туди не йти. Але я вирішила, що варто не просто іти, а йти і допомагати! Що ми і зробили зі своєю командою!»

Для будинку пристарілих активісти власноруч приготували кекси, склали в гарні пакуночки різні смаколики і дружньо пішли їх вручати. Літні люди, як діти. Вони так само щиро вміють радіти і так само потребують особливої уваги.

«На цьому ми ніяк не зупиняємось! Плануємо до Пасхи також завітати з вітальною програмою та смачними подарунками» - розповідає заступник декана з виховної робити Яна Усатюк.

Ми будемо вдячні усім, хто хоч якось допоможуть літнім людям. Адже, що людині потрібно в старості? Схоже те ж, що і в будь-якому віці –  увага і турбота.

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події ТУРБОТА ПРО ЛІТНІХ ЛЮДЕЙ