Факультет фізики, математики та інформатики

Faculty of Physics, Mathematics and Informatics

Обмін досвідом

  З метою удосконалення навчально-методичної роботи шляхом узагальнення та розповсюдження передового педагогічного досвіду протягом першої половини жовтня  2013 року на фізико-математичному факультеті у відповідності до графіку були проведенні відкриті заняття.

Відкриті заняття проводили як досвідченні педагоги: канд. пед. наук, доцент Стеценко Н.М., канд. пед. наук, доцент Годованюк Т. Л, так й молоді та перспективні викладачі Діхтяренко Ю. В.

Доцент кафедри інформатики та ІКТ Стеценко Н.М. демонструє презентаційні матеріали лекції з педагогіки

 

Заняття проходили на високому науково-методичному рівні, цікаво та пізнавально для студентів. Викладачі поєднували різні інноваційні форми та методи організації роботи, у тому числі й інтерактивні технології навчання. При цьому використовували мультимедійні засоби, що сприяли активізації навчально-пізнавальної діяльності.


Викладач кафедри фізики і астрономії та МВ Діхтяренко Ю. В. використовує діяльнісний підхід під час проведення практичного заняття з класичної механіки і основ МСС


Крім студентів академічних груп заняття відвідали декан факультету канд. пед. наук, доц. І.А. Ткаченко, викладачі фахових кафедр та магістри. 

 

 

 

Швидкі посилання

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

You are here: Головна Новини та події Обмін досвідом