Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ГРА З ПЛАТІЖНОЇ БЕЗПЕКИ «КІБЕРБЕЗПЕКА: ДУМАЙ ШВИДКО, ПЛАТИ БЕЗПЕЧНО!»

На факультеті фізики, математики та інформатики за ініціативи заступника декана з виховної роботи Інни КРИВОРУЧКО та голови студентської ради Владислава ЯМКОВЕНКА в межах Тижня грошей було проведено гру з платіжної безпеки «КіберБезпека: думай швидко, плати безпечно!».

Гра «КіберБезпека: думай швидко, плати безпечно!» – це освітня настільна командна гра для здобувачів освіти з платіжної безпеки, в якій командам необхідно максимально швидко виконати завдання з карток.

У грі взяли участь дві команди. До складу першої команди ввійшли такі здобувачі: Назар КРИЖАНІВСЬКИЙ, Сергій КОРОЛЬ, Владислав САВРАНЧУК, Дмитро ПІДОПРИГОРА, Михайло БИБІК, Олександр МЕЛЬНИК, Володимир ЯРЕМЧУК, до складу другої команди – Валерія ЛИТВИНЕНКО, Максим МАЛІЦЬКИЙ, Сергій КЛИМЧУК, Мирослав СТЕПАНОВ, Андрій ЗАБОЛОТНІЙ, Сергій КУЛІШ, Денис РИБАЧУК.

До складу журі ввійшли викладачі кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Максим КОВТАНЮК та Любов ТІТОВА.

Команди грали по черзі. Кожен із учасників команди за 1 хвилину пояснював слова та озвучував завдання на картках іншим учасникам команди, а вони відгадували слова та виконували завдання: надавали пораду з платіжної безпеки та наводили приклад шахрайств на зазначену в картці тему.

Під час гри здобувачі продемонстрували свої знання з платіжної безпеки, розібрали питання поширених сценаріїв шахрайства та дуже весело провели час.

 

*Заходи, організовані НБУ в межах Всесвітнього тижня грошей в Україні, проходять за підтримки Проєкту USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу».

 

#фінансово_грамотними_бути_модно #ШахрайГудбай

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2024 #ProtectYourMoney #SecureYourFuture #GMW2024

 

Ви тут: Головна Новини та події ГРА З ПЛАТІЖНОЇ БЕЗПЕКИ «КІБЕРБЕЗПЕКА: ДУМАЙ ШВИДКО, ПЛАТИ БЕЗПЕЧНО!»