Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ СТАРОСТАТУ ІЗ СТАРОСТАМИ-ПЕРШОКУРСНИКАМИ

20 вересня 2022 року відбулося засідання старостату разом із старостами-першокурсниками.

Заступник декана з навчальної роботи, доц. Ірина ТЯГАЙ привітала старост 1 курсу у дружній фізматівській родині та побажала присутнім цікавого навчання, яскравого студентського життя та позитивних моментів. Також Ірина Михайлівна акцентувала увагу на відвідуванні навчальних занять, розповіла процедуру переведення на індивідуальний графік навчання, функціонування консультпункту на факультеті та дала вичерпні відповіді на всі питання здобувачів.

Заступник декана з виховної роботи Інна КРИВОРУЧКО розказала першокурсникам про загальні положення, обов’язки та права старости, адже староста – це лідер, який відзначається високими моральними якостями, користується авторитетом і повагою у студентів групи і викладачів, має позитивний вплив на колектив групи і володіє організаторськими здібностями.

Інна Ігорівна ознайомила з планом виховної діяльності факультету на 2022-2023 н.р. та охарактеризувала нарахування додаткових балів студентам за участь у науковій, науково-технічній діяльності, громадському житті, творчій та спортивній діяльності.

Зустріч відбулась у хорошій, позитивній атмосфері.

 

 
Ви тут: Головна Новини та події ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ СТАРОСТАТУ ІЗ СТАРОСТАМИ-ПЕРШОКУРСНИКАМИ