Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ БАТЬКІВ ПЕРШОКУРСНИКІВ

10 вересня 2022 року на факультеті фізики, математики та інформатики відбулися збори батьків першокурсників у змішаному режимі.

З вітальним словом звернулася декан факультету, доцент Тетяна МАХОМЕТА. Тетяна Миколаївна розповіла про структуру факультету, познайомила батьків та студентів із заступниками декана, завідувачами кафедр, викладачами та кураторами академічних груп. Завідувачі кафедр – проф. Михайло МАРТИНЮК, доц. Марія МЕДВЕДЄВА, доц. Тетяна ПОЛІЩУК долучилися до привітання та дали напутнє слово студентам факультету фізики, математики та інформатики.

Доцент кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук Марина ДЕКАРЧУК показала, де можна знайти розклад дзвінків https://fmf.udpu.edu.ua/news/83 та продемонструвала розклад занять, який розміщений на офіційному сайті факультету https://fmf.udpu.edu.ua/news/2523 та в телеграм-боті https://t.me/rozklad_udpu_bot, а також охарактеризувала оцінювання навчальних досягнень здобувачів вищої освіти за кредитно-модульною системою.

Заступник декана з впровадження ІКТ на факультеті Сергій ПАРШУКОВ акцентував увагу батьків та студентів, що з 15 вересня по 01 жовтня 2022 року навчання відбуватиметься дистанційно, а саме у асинхронному та синхронному режимах. Усі дисципліни, які вивчатимуться на І курсі, мають свої електронні курси, які розміщені в інформаційно-освітньому середовищі університету Moodle за посиланням: https://dls.udpu.edu.ua/.

«Виховна робота на фізматі організовується за такими напрямками: організаційні заходи; національно-патріотичне виховання; інтелектуально-духовне виховання; громадянсько-правове виховання; моральне виховання; екологічне виховання; естетичне виховання; трудове виховання; фізичне виховання та утвердження здорового способу життя» – зазначила заступник декана з виховної роботи Інна КРИВОРУЧКО та продемонструвала слайд-шоу.

Збори відбулись в хорошій, позитивній обстановці.

 

Ви тут: Головна Новини та події ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ БАТЬКІВ ПЕРШОКУРСНИКІВ