Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ВІТАЄМО ВИПУСКНИКІВ 2022 РОКУ З ОТРИМАННЯМ ДИПЛОМІВ!


 Ось і промайнули студентські роки, наповнені щасливими, яскравими та веселими подіями. Приємно згадати конспектування лекційного матеріалу (а його було чимало!), практичні та лабораторні заняття під час яких розв’язували задачі, логарифми та здійснювали наукові дослідження. Конкурси, олімпіади, доповіді, творчі виступи, майстер-класи, спортивні змагання, акції… Підготовка до сесії, заліки, екзамени, державна атестація… Чималий шлях було пройдено за період навчання на факультеті фізики, математики та інформатики, але уже сьогодні ви – дипломовані фахівці: вчителі математики, інформатики, фізики та природничих наук.

Протягом навчання ви проявили себе як науковці, креативні та творчі особистості. Кожен з вас брав активну участь у студентській науковій діяльності, громадському житті факультету, був цілеспрямованим та наполегливим у навчанні.

Бути вчителем – означає будувати могутню країну, адже саме від вашої праці залежить різнобічність розвитку знань молодого покоління, його переконання, світогляд та моральні якості.

Факультет фізики, математики та інформатики надав зелене світло у ваше світле майбутнє – не стійте на місці, крокуйте вперед, вдосконалюйтесь, досягайте нових вершин!

Ви тут: Головна Новини та події ВІТАЄМО ВИПУСКНИКІВ 2022 РОКУ З ОТРИМАННЯМ ДИПЛОМІВ!