Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ ПРИ ПІДГОТОВЦІ БАКАЛАВРІВ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНИ

У червні 2022 року відбулося міжнародне підвищення кваліфікації (вебінар) для педагогічних та науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти на тему «Академічна доброчесність при підготовці бакалаврів в країнах Європейського союзу та України», у якому взяли активну участь викладачі факультету фізики, математики та інформатики Марія МЕДВЕДЄВА, Сергій ТЕРЕЩУК, Галина ТКАЧУК, Тетяна БОНДАРЕНКО, Володимир СТЕЦЕНКО, Олександр ЖМУРКО, Віра КОЛМАКОВА, Максим КОВТАНЮК, Інна КРИВОРУЧКО, Любов ТІТОВА.

Мета стажування: привернути увагу освітян на питання впровадження академічної доброчесності у закладах вищої освіти України та актуальні аспекти Європейського досвіду дотримання академічної доброчесності при підготовці бакалаврів.

Під час проходження стажування викладачі ознайомились із основними моментами впровадження академічної доброчесності у закладах вищої освіти, актуальними аспектами Українського та Європейського досвіду дотримання академічної доброчесності при підготовці бакалаврів, а також сучасними світовими стандартами академічного письма, отримали практичні поради щодо підбору журналу для публікації та дотримання академічної доброчесності у власних наукових працях.

Викладачі пройшли навчання протягом 45 годин, прослухали лекції та опрацювали навчальні матеріали з тем, передбачених програмою, в результаті отримали підтвердження – сертифікат про успішне проходження міжнародного підвищення кваліфікації.

Дякуємо спікерам за ґрунтовні знання, практичні поради та отриманий досвід.

 

Ви тут: Головна Новини та події АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ ПРИ ПІДГОТОВЦІ БАКАЛАВРІВ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНИ