Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

«ЛІСОВА ШКОЛА» З ФФМІ

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини для дітей дошкільного та шкільного віку була створена «Лісова школа».

У перший день школи з дітьми займався факультет фізики, математики та інформатики.

Уранці, аби прокинутись та збадьоритися було проведену активну руханку заступником декана з виховної роботи Інною КРИВОРУЧКО. Руханка була цікава, діти старанно виконували всі вправи та веселились.

Наступним етапом було знайомство у формі гри. Викладачі та студенти факультету: Любов ТІТОВА, Юлія ЗІНЧЕНКО, Іван ГРОМ, Карина БІЛИК, Марина НЕФЕДОВА, Тетяна ІСЬКО, Володимир ОСІПЕНКО, Анастасія МЕДВЕДЄВА, Андрій ПІКУС, Олександр БАКЛАНОВ використовували ігри, які дітвора із задоволенням грала та які допомогли познайомитися один з одним.

Дітки завітали до освітньо-просвітницького центру «Планетарій», де викладач кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук Олександр ПІДГОРНИЙ допоміг малечі здійснити незабутню подорож по зоряному небу, зануритись  у дивовижні зорепади та помандрувати по віддалених куточках нашої Галактики.

Заняття з робототехніки провів викладач кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук Сергій ДЕКАРЧУК, який розповів про конструювання роботів. Діти були об’єднані у 3 команди, завданням яких було сконструювати одну з вибраних моделей. Це було досить пізнавально!

Перший день в літній школі пройшов досить емоційно, цікаво та атмосферно.

 

 

Ви тут: Головна Новини та події «ЛІСОВА ШКОЛА» З ФФМІ