Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ТЕТЯНА ІСЬКО – УЧАСНИЦЯ ВІРТУАЛЬНОГО АРТ-ПРОСТОРУ «МОЯ УКРАЇНА – ЄДИНА ТА ВІЛЬНА»

Сучасна молодь відіграє особливу роль у суспільстві. Саме молодь виступає провідником соціально-економічного, політичного і духовного відродження.

25 травня 2022 року за ініціативи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбувся віртуальний арт-простір «МОЯ УКРАЇНА – ЄДИНА ТА ВІЛЬНА».

Метою даного заходу стала популяризація української мови, культури; формування активної життєвої позиції й патріотичних почуттів; демонстрація єдності українського народу і цілісності України.

Здобувачка І курсу спеціальності 014 Середня освіта (Математика) Тетяна ІСЬКО долучилась до проведення даного заходу та зачитала уривок з вірша Тараса ШЕВЧЕНКА «Катерина» (Кохайтеся чорнобриві, та не з москалями…) та отримала диплом за активну участь.

Пам’ятаймо, молодь –  майбутнє  України. То ж своїми знаннями та досягненнями прославляйте її. Будьте гідними своїх предків, любіть рідну землю так, як заповідав великий Тарас, бережіть волю і незалежність України, поважайте свій народ і його мелодійну мову.

 

Ви тут: Головна Новини та події ТЕТЯНА ІСЬКО – УЧАСНИЦЯ ВІРТУАЛЬНОГО АРТ-ПРОСТОРУ «МОЯ УКРАЇНА – ЄДИНА ТА ВІЛЬНА»