Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧІ ЗІ ЗДОБУВАЧАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ УСІХ КУРСІВ ОСВІТНІХ СТУПЕНІВ «БАКАЛАВР» ТА «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР» ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

У квітні 2022 року на факультеті фізики, математики та інформатики відбулася серія онлайн-зустрічей щодо організації освітнього процесу зі здобувачами вищої освіти усіх курсів освітніх ступенів «Бакалавр» та «Молодший бакалавр» денної форми навчання, які навчаються за спеціальностями: Середня освіта (Математика), Середня освіта (Інформатика), Середня освіта (Фізика) та Середня освіта (Природничі науки).

Декан факультету Тетяна Махомета, повідомила студентам, що у зв’язку із продовження строку дії воєнного стану в Україні, відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України щодо організації освітнього процесу та наказу ректора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини № 392 о/д від 29.03.2022 р. освітній процес організовано в дистанційному режимі. Декан наголосила, що заняття відбуваються як в синхронному, так і у асинхронному режимах в залежності від технічних можливостей студентів. Таким чином, ті здобувачі вищої освіти, які мають можливість навчатися у синхронному режимі, за відсутності повітряної тривоги навчаються згідно визначеного розкладу за допомогою платформи Google Meet, а для тих студентів, які не мають такої можливості – завдання та інструкції, щодо їх виконання, розміщуються в інформаційно-освітньому середовищі Moodle. В ході зустрічей виступили викладачі факультету, які здійснюють викладання окремих освітніх компонент у поточному семестрі, і повідомили про адаптовані завдання з кожної дисципліни відповідно до воєнного стану в Україні. Крім того, значну увагу студентів було зосереджено на виконанні студентами курсового проєкту. Викладачі, які керують написанням студентами даного виду роботи, наголосили на особливостях даної роботи, її обсягах, вимогах щодо оформлення та захисту.

Також, Тетяна Махомета повідомила, що заліково-екзаменаційна сесія теж відбуватиметься у дистанційному режимі та продемонструвала розклади, з якими студенти можуть ознайомитись у вільному доступі на сайті факультету.

Загалом зустріч пройшла в невимушеній дружній атмосфері, співпраці та взаєморозуміння. Бажаємо нашим студентам мирного неба, міцного здоров’я та творчої реалізації в освітній діяльності!

 

Ви тут: Головна Новини та події ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧІ ЗІ ЗДОБУВАЧАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ УСІХ КУРСІВ ОСВІТНІХ СТУПЕНІВ «БАКАЛАВР» ТА «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР» ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ