Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ

22 квітня 2022 року на кафедрі фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук в он-лайн режимі відбувся попередній захист випускних кваліфікаційних робіт студентів – магістрантів ІІ року навчання, спеціальності «Середня освіта (Природничі науки)» денної та заочної форм навчання. У відеоконференції взяли участь здобувачі освіти, їхні наукові керівники: д.п.н., професор Михайло Мартинюк, д.п.н., професор Ігор Ткаченко, к.п.н., доцент Марина Декарчук,к.п.н., доцент Валентин Хитрук та викладачі кафедри.

Усі магістранти показали високий рівень готовності до захисту: роботи оформленні за вимогами, завдання, поставлені перед здобувачами вищої освіти виконано. Доповіді студентів були ґрунтовними та містили основні результати. Викладачами кафедри надано пропозиції щодо удосконалення робіт та оформлення доповідей, теоретичної підготовки до захисту, яка демонструватиме не тільки знання теми, але і ступінь опанування науковим методами та засобами дослідження.

Усі кваліфікаційні роботи допущені до захисту. Вітаємо здобувачів вищої освіти з успішним проходження першого етапу захисту випускної кваліфікаційної роботи та бажаємо успіхів під час державної атестації!

 

Ви тут: Головна Новини та події ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ