Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ВІДБУЛАСЬ ПРЕЗЕНТАЦІЯ 1 КУРСУ!

Презентація 1 курсу – це традиційне та довгоочікуване свято на факультеті фізики, математики та інформатики. Адже під час даного дійства першокурсники презентують таланти перед викладачами та здобувачами старших курсів.

Зазвичай презентація відбувається в стінах факультету, але через пандемію COVID-19 цьогоріч вона пройшла в дещо новому форматі. За всю історію існування факультету вперше презентацію «Талановита молодь фізмату» переглядали в онлайн-режимі.

Здобувачі кожної спеціальності у віршовій формі розповіли про себе та показали свої таланти. Презентація була цікавою і яскравою, а глядачі отримали позитивний настрій від перегляду.

Незважаючи на нестандартний формат проведення, наші талановиті першачки впорались із даним завданням, а допомагали їм наставники: спеціальність «Інформатика» − Дарина Зозуля, Владислав Ямковенко (куратор Сергій Паршуков); спеціальність «Математика» − Дар’я Потелещенко, Наталя Поперечна (куратор Віталій Дубовик); спеціальності «Фізика» та «Природничі науки» − Анастасія Шмалюх, Каріна Білик (куратор Сергій Декарчук).

Декан факультету фізики, математики та інформатики, доцент Тетяна Махомета привітала здобувачів з їх дебютом та побажала міцного здоров’я, успіхів в навчанні, наснаги, творчості та гарних здобутків!

Заступник декана з виховної роботи Інна Криворучко також привітала здобувачів з успішним виступом, висловила слова вдячності за гарну організацію студентській раді факультету на чолі із студдеканом Юлією Зінченко. Побажала всім творчого натхнення, незгасаючого ентузіазму та злагоди в студентському колективі!

Ще вчора ми всі були у різних частинках України, а вже завтра ми зустрінемо наших чудових здобувачів у стінах рідного факультету! Надіємось, що кожен із них продемонструє нам свої таланти не через екран комп’ютера чи телефону, а в наповненій щирими посмішками фізматівській аудиторії!

 

Ви тут: Головна Новини та події ВІДБУЛАСЬ ПРЕЗЕНТАЦІЯ 1 КУРСУ!