Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Нагородження переможців у Міжнародному інклюзивному конкурсі для школярів та студентів «ТОЧКИ ДОТИКУ»-2021

14 листопада 2021 року в рамках нагородження переможців у Міжнародному інклюзивному конкурсі для школярів та студентів «ТОЧКИ ДОТИКУ»-2021 в номінації «Інклюзія: інновації та впровадження»було нагороджено здобувачку вищої освіти факультету фізики, математики та інформатики, що навчається за освітнім ступенем «Молодший бакалавр» освітньо-професійної програми «Середня освіта (Природничі науки) Анни Глушко, грантом і сертифікатом на зйомку документального фільму про проєкт «Використання мобільного додатку Digital Inclusion у спілкуванні з учнями інклюзивного класу», науковий керівник кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук Оксана Гнатюк.

Засновниками, організаторами і партнерами Конкурсу є громадська організація «Inclusive Space. Ukraine Community» (Україна, Чернівці) та некомерційна організація «Inclusive Practices» (Грузія, Уреки). Конкурс проводиться за підтримки International Association for Community Development (IACD) – глобальної міжнародної мережі, акредитованої ООН.

Основна мета Конкурсу полягає у виявленні, популяризації та активізації інклюзивних ініціатив, автентичних активностей, безумовних стосунків школярів та студентів з дітьми/особами з особливими освітніми потребами.

#inclusivespace

#inclusivepractices

#Точкидотику2021

 

Ви тут: Головна Новини та події Нагородження переможців у Міжнародному інклюзивному конкурсі для школярів та студентів «ТОЧКИ ДОТИКУ»-2021