Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

«Розважаючись навчаємося» - інтелектуальне змагання - гра

16 листопада 2021 року відбулося змагання між студентами 1-х курсів освітніх ступенів бакалавр та магістр спеціальності 014.09. Середня освіта (Інформатика). У ньому брали участь студенти 13 групи (куратор Сергій Паршуков) і 154 групи (кураторка Леся Паршукова) та використовувалася популярна онлайн гра Binary Game з навчальної мережі Cisco. Це стрімка аркадна гра, що тренує вміння здійснювати швидкі перетворення з десяткової системи числення у двійкову та навпаки, і в яку грають мільйони користувачів по всьому світу. Ці вміння стануть у нагоді майбутнім вчителям інформатики та усім, хто хоче працювати в галузі інформаційних технологій, зокрема, і для того, щоб скласти професійний іспит з комп’ютерних мереж CCNA.

Гра розпочалася з привітання учасників та оголошення правил гри, відповідно до яких учасники могли робити необмежену кількість спроб, щоб пройти максимальну кількість рівнів, але в рамках визначеного часу. В кінці змагання кожен учасник транслював свій екран зі спробами та балами за кожну спробу. Переможці визначалися за максимальною кількістю балів у будь якій спробі.

Золотим призером змагань став студент 13 групи Олександр Бакланов з 22550 балами. Срібним - студент цієї ж групи Олександр Цибенко із 20500 балами і бронзовим – магістрант 154 групи Володимир Осіпенко з 17100 балами. Серед студенток найбільшу кількість балів набрала Анастасія Чернега (154 група) з результатом 13650 балів.

Вітаємо переможців і всіх учасників змагання!

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події «Розважаючись навчаємося» - інтелектуальне змагання - гра