Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Вітання випускникам освітнього ступеня «Магістр»!

Шановні випускники! Вручення дипломів – це завжди визначна подія, адже випускний – це підведення підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте визнання результатів їхньої спільної плідної праці. Роки навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли ви отримали дипломи. Надзвичайно приємно привітати вас зі знаменною датою у житті – здобуттям якісної освіти. В будь яку епоху ваша професія є сучасною та необхідною. Саме ви є головним багатством України. Ми віримо у ваш потенціал, який ви можете використати, працюючи на благо країни, дітей та розвитку. Бажаємо вам бути амбітними, успішними та ніколи не боятися викликів сьогодення.

За вашими плечима залишаються роки студентського життя, перші наукові відкриття, величезний запас знань, та перед вами відкриються двері в новий світ, тож бажаємо вам перемог та професійного зростання.

Диплом – як ключ від простору можливостей. Тримаючи його в руках, згадайте про неповторні студентські роки, проведені у стінах факультету фізики, математики та інформатики. Творіть і будьте успішними! Бажаємо вам досягнути омріяних вершин!

Щасливої та щедрої долі у житті, Вам, дорогі випускники!

Ви тут: Головна Новини та події Вітання випускникам освітнього ступеня «Магістр»!