Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Вітаємо з успішним проходженням акредитації освітньої програми!

8 червня 2021 р. відбулося засідання Національного агентства із забезпечення якості освіти, на якому було підтримано рішення про успішне проходження УДПУ імені Павла Тичини акредитації за освітньою програмою та надання сертифікатів про акредитацію Середня освіта (Природничі науки) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Починаючи із вересня 2020 року в нашому університеті здійснювалася процедура підготовки і акредитації освітньої програми Середня освіта (Природничі науки) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. На різних етапах цього процесу, зокрема і під час зустрічей експертних комісій з фокус-групами, долучалися викладачі та здобувачі освітніх програм, керівництво університету та факультету, співробітники підрозділів, роботодавці та представники студентського самоврядування.

Освітня програма Середня освіта (Природничі науки) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти успішно пройшов усі етапи процедури акредитації та отримала сертифікати про акредитацію Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти строком на 5 років.

Вітаємо професорсько-викладацький колектив та студентів факультету фізики, математики та інформатики з успішним проходженням акредитації освітньої програми! Адже об’єктивна оцінка Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти підтверджує якісну підготовку здобувачів вищої освіти та високий професіоналізм УДПУ імені Павла Тичини!

Ви тут: Головна Новини та події Вітаємо з успішним проходженням акредитації освітньої програми!