Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

І тур спільної інтелектуальної гри «ЩО? ДЕ? КОЛИ?» на факультетах фізики, математики та інформатики і природничо-географічному

30 квітня 2021 р. в межах фестивалю «Дні науки» відбулася чергова факультетська інтелектуальна гра «ЩО? ДЕ? КОЛИ?».

Команду «Знатоки» спільно представляли найактивніші студенти Студентського наукового товариства факультету фізики, математики та інформатики і природничо-географічного факультету: капітан – Потелещенко Даря, члени команди – Поперечна Наталія, Бурлаков Ярослав, Личман Анастасія, Костянко Анна, Цибуля Наталія, які змагалися з командою «Телеглядачі» Ради молодих науковців університету.

З вітальним словом до учасників звернулася проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри вищої математики та методики навчання математики Тетяна Леонідівна Годованюк, яка побажала команді перемоги, а всім вболівальникам захоплюючих емоцій. Креативних ідей та успіхів побажала гравцям Наталія Юрченко – голова студентського наукового товариства університету.

Команда «Знатоки» у I турі інтерактивної гри «Що? Де? Коли?» здобула перемогу з рахунком 6:4. За рішенням команди найактивніший учасник гри – Личман Анастасія представлятиме факультети у ІІ турі інтерактивної гри на університетському рівні.

Вітаємо команду з перемогою! Дякуємо всім хто приєднався та вболівав за команду! До нових зустрічей!

 

Ви тут: Головна Новини та події І тур спільної інтелектуальної гри «ЩО? ДЕ? КОЛИ?» на факультетах фізики, математики та інформатики і природничо-географічному