Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

НАВЧАЛЬНІ ЗУСТРІЧІ УЧАСНИКІВ ПРОЕКТУ МОПЕД В КІПРСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ (КІПР)

З 4 по 8 червня 2018 року у Кіпрському університеті (м. Нікосія, Кіпр) відбулися навчальні зустрічі партнерів-учасників проекту «MoPED: Модернізація педагогічної вищої освіти з використання інноваційних інструментів викладання» №586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPK2-CBHE-JP в рамках програми ЄС Erasmus+К2 – розвиток потенціалу вищої освіти. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини представляли менеджер проекту доктор педагогічних наук, доцент, доцент кафедри іноземних мов Віта Безлюдна, керівник змістової частини кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики Тетяна Годованюк, члени змістової частини кандидат педагогічних наук, доцент, декан факультету фізики, математики та інформатики Тетяна Махомета, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри вищої математики та методики навчання математики Ірина Тягай.

Протягом усього періоду навчальних зустрічей учасники ознайомилися із сучасними освіиніми технологіями. Зокрема, особливу активність учасників викликала діяльність «The Black-box», де кожна команда представляла авторську модель вирішення визначеної проблеми та обґрунтовувала її дієвість, а також робот з сервісами Inspiration та Kahoot!. Не менш цікавою для учасників виявилась робота у середовищі Go-Lab, яке відповідає запитам сучасного освітнього процесу. Під час усіх днів навчання учасники були залучені до різних видів активностей: перегляду відео, аналізу, дискусії, розробки власної реклами у Padlet, використання електронної навчальної платформи Blackboard, проведення різноманітних експериментів тощо. Цікавою та захоплюючою виявилася мандрівка усіх учасників у світ природи з використанням освітніх інструментів, зокрема «glide».

Підсумком плідної роботи усіх учасників стало вручення сертифікатів.

Дякуємо Marios Papaevripidou та його колегам з Кіпрського університету за цікаві, змістовні та інформативні заняття, гостинність та доброзичливе ставлення!!!

 

Ви тут: Головна Новини та події НАВЧАЛЬНІ ЗУСТРІЧІ УЧАСНИКІВ ПРОЕКТУ МОПЕД В КІПРСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ (КІПР)