Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

НАВЧАЛЬНІ ЗУСТРІЧІ УЧАСНИКІВ ПРОЕКТУ МОПЕД В КРАКІВСЬКІЙ ГІРНИЧО-МЕТАЛУРГІЙНІЙ АКАДЕМІЇ (ПОЛЬЩА)

З 10 по 13 квітня 2018 року у Краківській гірничо-металургійній академії на факультеті менеджменту (м. Краків, Польща) відбулися навчальні зустрічі партнерів-учасників проекту «MoPED: Модернізація педагогічної вищої освіти з використання інноваційних інструментів викладання» №586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPK2-CBHE-JP в рамках програми ЄС Erasmus+К2 – розвиток потенціалу вищої освіти. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини представляли менеджер проекту доктор педагогічних наук, доцент, доцент кафедри іноземних мов Віта Безлюдна, керівник змістової частини кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики Тетяна Годованюк, члени змістової частини кандидат педагогічних наук, доцент, декан факультету фізики, математики та інформатики Тетяна Махомета, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри вищої математики та методики навчання математики Ірина Тягай.

Протягом усього періоду навчальних зустрічей учасники ознайомилися з: структурою, науковою роботою та освітою в Краківській гірничо-металургійній академії; інноваційним навчанням в академії; оцінюванням якості освіти студентів та викладацької діяльності в академії; питанням розвитку критичного мислення студентів; інноваційною інфраструктурою медійної грамотності в академії. Під час навчальних візитів учасники мали змогу ознайомитися з методикою інноваційного навчання і викладання та особисто взяти участь у використанні даної методики на прикладі on-line курсу, який проходив з 2 по 6 квітня 2018 року. Усі учасники мали можливість розробити дизайн on-line курсу в групах та презентувати його.

Цікавим та змістовним для учасників виявився візит до лабораторії віртуальної реальності, під час якого було представлено обладнання даної лабораторії та його технічні характеристики. А також, захоплюючою виявилася екскурсія до медіа центру академії. Учасники мали змогу побачити сучасну фото-, радіостудію, познайомитися із специфікою їхньої роботи, з продукцією, яку виготовляють студенти. Кожен день був насичений цікавою та змістовною інформацією, атмосферою співробітництва та позитивними емоціями.

Підсумком плідної роботи усіх учасників стало вручення сертифікатів.

Висловлюємо щиру вдячність Катержині Гдовській та її колегам з Краківської гірничо-металургійної академії (м.Краків, Польща) за належний рівень організації та проведення навчальної зустрічі, доброзичливу атмосферу.

 

Ви тут: Головна Новини та події НАВЧАЛЬНІ ЗУСТРІЧІ УЧАСНИКІВ ПРОЕКТУ МОПЕД В КРАКІВСЬКІЙ ГІРНИЧО-МЕТАЛУРГІЙНІЙ АКАДЕМІЇ (ПОЛЬЩА)