Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

круглий стіл «Особливості використання інноваційних технологій в освітньому процесі в умовах карантину: переваги та недоліки»

05 березня 2021 року, в рамках проєкту MoPED – Modernization of Pedagogical Higher Education by  Innovative Teaching Instruments  №586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP відбувся круглий стіл на тему: «Особливості використання інноваційних технологій в освітньому процесі в умовах карантину: переваги та недоліки».

Враховуючи епідеміологічну ситуацію в країні та місті, з дотриманням усіх карантинних вимог, участь оффлайн у круглому столі взяла лише частина учасників. Інші долучилися до круглого столу онлайн, використовуючи сучасні засоби зв’язку.

Під час круглого столу були продемонстровані популярні платформи та онлайн-сервіси дистанційного навчання. Учасники мали можливість ознайомитися із досвідом роботи викладачів факультету фізики, математики та інформатики в організації освітнього процесу під час карантину. Також значну увагу було приділено обговоренню переваг та недоліків дистанційного навчання. Кожен із присутніх мав можливість висловити свою думку, поділитись досвідом, задати питання.

В цілому,  круглий стіл досягнув своєї головної мети – це обмін  досвідом, професійний розвиток, вдосконалення роботи, простір для творчих ідей та подальша співпраця науково-педагогічних працівників Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

 

Ви тут: Головна Новини та події круглий стіл «Особливості використання інноваційних технологій в освітньому процесі в умовах карантину: переваги та недоліки»