Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ПІЛОТНЕ ВПРОВАДЖЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЇ РОЗВИТКУ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ У НАВЧАННІ ФІЗИКИ»

На факультеті фізики, математики та інформатики розпочато проведення нової дисципліни «Технології розвитку критичного мислення у навчанні фізики», яка розроблялася в рамках виконання міжнародного грантового проекту «Модернізація педагогічної вищої освіти з використання інноваційних інструментів викладання» (MoPED) – №586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP, що діє в рамках програми ЄС Еразмус + КА2 - Розвиток потенціалу вищої освіти.

Даний курс передбачає формування у майбутніх учителів фізики і природознавства системи знань та компетентностей фахівця, який здатен успішно застосовувати STEM орієнтовані технології навчання, мобільне навчання, змішане навчання, інтерактивні технології кооперативного навчання для розвитку в учнів навичок і умінь критичного мислення у закладах загальної середньої освіти. Викладання даної дисципліни забезпечує кандидат педагогічних наук, доцент, професор кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Сергій Терещук. Лектор продемонстрував методичні особливості роботи із мобільним додатком Science Journal, який дозволяє використовувати датчики смартфону для виконання експериментів з фізики і створювати проекти в рамках STEM освіти. Бажаємо студентам цікавого та плідного навчання!

Ви тут: Головна Новини та події ПІЛОТНЕ ВПРОВАДЖЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЇ РОЗВИТКУ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ У НАВЧАННІ ФІЗИКИ»