Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Міжнародна науково-практична конференція «ЄВРОПЕЙСЬКІ ЦІННОСТІ РІЗНОМАНІТТЯ ТА ІНКЛЮЗІЇ В ОСВІТІ»

Освіта є ключовим елементом забезпечення сталого розвитку людського потенціалу та вважається однією з складових загальнолюдських цінностей.
Інтеграція України у світовий освітній простір вимагає постійного вдосконалення національної системи освіти, пошуку нових ефективних шляхів підвищення якості освітніх послуг відповідно до Цілей сталого розвитку. Світовий досвід свідчить, що процес сприйняття та відтворення знань суттєво впливає на рівень економічного, соціального та культурного розвитку суспільства. Цей процес можна прискорити, подолавши перешкоди для рівного доступу до якісної освіти за допомогою найсучасніших освітніх технологій та ефективного впровадження інклюзії.
Тому науково-педагогічні працівники факультету фізики, математики та інформатики 17-18 грудня 2020 року взяли активну участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «ЄВРОПЕЙСЬКІ ЦІННОСТІ РІЗНОМАНІТТЯ ТА ІНКЛЮЗІЇ В ОСВІТІ». Конференція проводилася в рамках імплементації проєкту напряму Жана Монне «Європейські цінності різноманіття та інклюзії для сталого розвитку» Erasmus+ Jean Monnet Project «European values of diversity an dinclusion forsustainable development» (EVDISD)  620545-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-PROJECT та у співпраці із проєктами - Кафедра Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій»(SCAES)620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR. Також в воркшопі відбувається кооперація з проектами Еразмус + напряму Проєкту «Європейські цінності у художніх текстах» 599918-ЕРР-1-2018-1-UA-EPPJMO-MODULE EUVOLIA та Erasmus+ Jean Monnet  Chair «EU Climate Leadership» 620031-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR. 
Викладачі факультету, які стали учасниками конференції жваво брали участь в обговорені питань за усіма напрямами роботи: «Європейський досвід інклюзивної освіти», «Європейські цінності в розвитку людського потенціалу закладів освіти», «Різноманіття та інклюзія в соціально - економічному розвитку», «Європейські цінності для сталого розвитку освіти».
Дякуємо організаторам за надану можливість!
 
Ви тут: Головна Новини та події Міжнародна науково-практична конференція «ЄВРОПЕЙСЬКІ ЦІННОСТІ РІЗНОМАНІТТЯ ТА ІНКЛЮЗІЇ В ОСВІТІ»