Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Анонімне анкетування для попередження корупції

На факультеті фізики, математики та інформатики з метою забезпечення належного контролю навчального процесу та оперативного реагування на можливі факти порушень і зловживань, а також надання інформаційної та методичної допомоги студентам, головою студентської ради Юлією Зінченко здійснюється анонімне опитування студентів з проведенням подальшого аналізу інформації щодо фактів корупції в навчальному закладі. Тому, закликаємо всіх пройти анонімне анкетування!

Нагадуємо, що для забезпечення прозорості освітнього процесу, запобігання і протидії корупції, налагодження взаємних комунікацій  на факультеті діє "електронна скринька довіри" (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)  за яким може звернутися будь який студент чи викладач зі скаргою, надати пропозиції або висловити побажання!

Анонімна анкета для попередження корупції на факультеті та в університеті

(https://forms.gle/Q5KsSZav4jFpAbB66)

Опитування проводитиметься для попередження зловживань і поліпшення умов навчання в УДПУ. Анкета є повністю анонімною! Можете відповідати не на всі питання! Відзначте прийнятні для вас відповіді.

Ми поважаємо вашу думку!

 

Щоб запобігти корупції в Університеті кожен з нас зобов’язаний:

1. Не вчиняти та не брати участі у вчиненні корупційних правопорушень.

2. Утримуватися від поведінки, яка може бути розціненою як готовність вчинити корупційне правопорушення.

3. Невідкладно інформувати особу, відповідальну за запобігання корупції в Університеті або директора інституту/декана факультету, ректора про випадки підбурення до вчинення корупційного правопорушення, пов’язаного з діяльністю Університету.

4. Невідкладно інформувати особу, відповідальну за запобігання корупції в Університеті або директора інституту/декана факультету, ректора про випадки вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень співробітниками Університету.

5. Невідкладно інформувати особу, відповідальну за запобігання корупції в Університеті або директора інституту/декана факультету, ректора про виникнення реального, потенційного конфлікту інтересів.

Ви тут: Головна Новини та події Анонімне анкетування для попередження корупції