Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

#_ФФМІ_дарує_дітям_усмішку


В Україні дуже шанують день Миколая Чудотворця, який відзначається 19 грудня. Особливо нетерпляче на це свято очікують дітлахи, адже святитель Миколай обов’язково покладе під подушку якийсь подарунок. Так, напередодні свята хлопчики та дівчатка пишуть святому листи із проханням здійснити їхні мрії. І зранку 19 грудня одразу зазирають під подушку, очікуючи виконання Миколаєм Угодником їхніх бажань.

Вважається, що добрим і слухняним діткам Миколай Чудотворець уночі тихенько підкладає подарунки, а тим, хто погано поводився, – каміння або різочку. Тому дітлахи намагаються не вередувати й гарно поводитися, аби сподобатися святому Миколаю.

 Студенти факультету фізики, математики та інформатики запустили флешмоб #_ФФМІ_дарує_дітям_усмішку в якому виконували роль Миколайчика та дарували малечі хороший настрій і позитивні емоції.

Але, відомо, що Святого Миколая чекають не тільки дітлахи, а й дорослі! Тож колектив факультету фізики, математики та інформатики сердечно вітає всіх, як  дорослих так і малих, з Днем Святого Миколая! Нехай на це свято станеться добре диво, а ваші серця знайдуть надію.Бажаємо добра і любові, миру і спокою, здоров’я і гармонії, родинного щастя та незгасного світла радості в житті! Здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому!

Нехай добрий Святий принесе щастя у ваші сім’ї й благополуччя рідній Україні! 


 

Ви тут: Головна Новини та події #_ФФМІ_дарує_дітям_усмішку