Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ

15 травня 2020 року відбувся захист виробничої (педагогічної) практики студентами ІІ курсу освітнього ступеня «магістр» денної форми навчання, які навчаються за освітніми програмами: Середня освіта (Математика), Середня освіта (Фізика), Середня освіта (Інформатика) та Середня освіта (Природничі науки), у режимі відеоконференції за допомогою платформи Google Met.

Із завершенням практики привітала учасників звітної конференції заступник декана факультету фізики, математики та інформатики з навчальної роботи Ірина Тягай та побажала ефективного обміну думками.

В ході конференції заступник декана з питань практичної підготовки студентів факультету Людмила Благодир запросила до слова керівників практики Лесю Паршукову, Дарію Возносименко, Світлану Шумигай, Володимира Миколайка, які поділились враженнями про хід педагогічної практики та надали високу оцінку виконанню завдань практики студентами. В ході конференції були заслухані звіти студентів, окреслились проблеми з якими стикалися студенти під час практики. Особливий інтерес викликали розповіді працюючих вчителів, які навчають школярів дистанційно. Так, Валентина Варенюк, вчитель математики спеціалізованої школи №76 м. Києва, поділилася досвідом проведення уроків математики з використанням соціальної мережі Instagram. Вчитель інформатики Білоцерківської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів №6 Тетяна Шевчук відзначила, що в умовах дистанційного навчання інформатики підвищився інтерес до предмету, учні стали більш самостійними, мотивованими і активними.

Загалом конференція пройшла в невимушеній дружній атмосфері співпраці та взаєморозуміння.

На завершення конференції декан факультету Тетяна Махомета відзначила важливість практичної підготовки здобувачів вищої освіти та побажала всім присутнім доброго здоров’я, творчих успіхів та кар’єрного зросту.

 

Ви тут: Головна Новини та події ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ