Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

ДІЯЛЬНІСТЬ МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ ФАКУЛЬТЕТУ

Рада молодих вчених факультету фізики, математики та інформатики – це об’єднання молодих, успішних, високофахових, енергійних та ініціативних науковців, які у єдиній команді працюють на розвиток рідного факультету і самореалізацію кожної особистості. 

Під керівництвом голови Ради, кандидата педагогічних наук, доцента Ірини Тягай молоді вчені факультету беруть активну участь у конференціях, семінарах, тематичних круглих столах різного рівня з найактуальніших питань сучасної освіти, що сприяє підвищенню їх наукового і професійного рівня.

Сьогодні науковий доробок молодих спеціалістів складається з наукових праць, серед яких: тези доповідей на конференціях, статті у фахових виданнях та виданнях, що входять до наукометричних баз Web of Science та Scopus, монографії, в тому числі закордонні тощо. Молоді вчені здійснюють керівництво кваліфікаційними роботами, беруть участь у підготовці студентів до Всеукраїнських олімпіад та конкурсів наукових робіт.

Також на факультеті функціонує студентське наукове товариство, що займається залученням талановитої молоді до науково-дослідницької роботи в різних галузях науки, формуванням мотивації до творчої науково-технічної діяльності, сприянням їх професійної підготовки та особистісної самореалізації, вдосконалення умінь і набуття необхідних навичок самостійного наукового пошуку, а також залученням студентів до участі у всеукраїнських та міжнародних наукових конференціях, семінарах, конкурсах, виставках, олімпіадах та міжнародних програмах.

Сподіваємося, що діяльність Ради молодих учених та студентського наукового товариства й надалі буде спрямована на розвиток наукових ініціатив і організації міцної платформи для розвитку факультету фізики, математики та інформатики.

 

Ви тут: Головна Новини та події ДІЯЛЬНІСТЬ МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ ФАКУЛЬТЕТУ