Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Увага! І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування перенесено!

 

У зв’язку з карантином І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування буде перенесено на більш пізню дату. Скоріше за все це буде друга половина травня. Якщо ситуація у травні не покращиться, можливий перенос І-го етапу на 5 вересня або його скасування.

У разі скасування загальноукраїнського І-го етапу, він буде проведений окремими ЗВО так, як це здійснюється в інших Всеукраїнських студентських олімпіадах. При цьому до ІІ етапу будуть запрошені команди-переможці 1-го етапу за такими квотами (у межах обласних квот, визначених за результатами реєстрації на І етап):

- кожному закладу гарантується можливість бути представленим у ІІ етапі 1 командою;

- якщо кількість закладів в регіоні буде меншою за кількість доступних місць на площадці базового університету 2-го етапу, буде надана можливість участі у другому етапі додаткових команд.

 Запрошуємо команди від закладів освіти Черкаської області для участі в І етапі Олімпіади. Адреса базового ЗВО: 20300, м. Умань, вул. Садова, 2, факультет фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

ВАЖЛИВО! Обласні квоти у ІІ етапі будуть залежати від результатів реєстрації, яка буде відкрита до 3 квітня. Отже, заклади вищої, загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, які бажають взяти участь у олімпіада мають зареєструвати свої команди на сайтах https://icpc.baylor.edu та https://icpc.org.ua. Після 3 квітня реєстрація не може бути змінена!

 

Ви тут: Головна Новини та події Увага! І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування перенесено!