Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Cisco Networking Academy

З ініціативи викладачів кафедри інформатики і ІКТ факультету фізики, математики та інформатики почала роботу мережева академія Cisco Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Запрошуємо учнів, студентів, слухачів курсів, викладачів закладів вищої та передвищої освіти до проходження курсу «Вступ до Інтернету речей» (або англійською «Internet of Things», скорочено – ІоТ), сфера ІоТ – один із головних світових трендів. Старі-добрі пристрої стають частиною Інтернет-мережі і виконують нові функції. Недарма цю галузь вважають рушієм 4-ї індустріальної революції, яка зараз триває у світі. Експерт ІоТ – людина, яка творить майбутнє. Стань на шлях до успіху, розпочавши з проходження курсу! Реєстрація на курс доступна за посиланням https://www.netacad.com/portal/web/self-enroll/c/course-1003997/

Після успішного проходження курсу кожен учасник отримає сертифікат і долучиться до Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна – 2020».

Довідка. Мережева академія Cisco – некомерційна освітня програма, яка спрямована на фундаментальну підготовку IT-спеціалістів з напрямів: мережі передачі даних, кібербезпека, програмування, системне адміністрування, інтернет речей. За більш ніж 20 років свого існування ця програма набула популярності у всьому світі, змінила життя 10,9 мільйонів студентів, які отримали ґрунтовну освіту і технічну підготовку і перед якими відкрилися нові кар’єрні можливості. Сьогодні ця програма діє у 180 країнах світу.

Академії Cisco використовують змішану модель навчання, яка поєднує навчання on-line із заняттями під керівництвом викладачів (інструкторів). Вона включає в себе багато практичних та лабораторних робіт з on-line доступом з усіх напрямів підготовки. Таким чином, Академії Cisco являють собою самий великий віртуальний навчальний клас в якому одночасно отримують знання більше 1 мільйона  слухачів.

Вдало використай час з користю для себе, здобуваючи нові знання під час карантину!