Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Самоосвіта - одна з умов професійного росту науково-педагогічного працівника

Важливою формою підвищення педагогічної компетентності, яка складається з удосконалення знань та узагальнення педагогічного досвіду шляхом цілеспрямованої самоосвітньої роботи є самоосвіта викладачів.

Щоб залишатися успішними та ефективними, сучасним викладачам доводиться постійно розвиватися, переосмислювати власні методики, безперервно ковзаючи хвилями свіжих чи просто «трендових» ідей. На допомогу науково-педагогічним працівникам існує значна кількість курсів, які допоможуть професійно зростати. Підтвердженням цього є те, що викладачі факультету фізики, математики та інформатики постійно займаються самоосвітою та професійним самовдосконаленням. Відтак, викладач кафедри вищої математики та МНМ Дарія Возносименко пройшла новий онлайн-курс «Ефективні презентації» в спільноті «Вище». http://gohigher.org/course-presentations  

Даний онлайн-курс дав можливість розпочати свій шлях до вироблення нової системи створення презентацій, створити власними руками вражаючий дизайн презентацій, а також як застосовувати правила та лайфхаки при створенні кліпів, брошур, плакатів чи інфографік. Досвід, отриманий в результаті проходження онлайн-курсу, який буде впроваджений в освітній процес під час вивчення математичних дисциплін, сприятиме яскравій візуалізації навчального матеріалу. У результаті успішного проходження курсу та здачу тесту Дарія Возносименко отримала сертифікат.

Ви тут: Головна Новини та події Самоосвіта - одна з умов професійного росту науково-педагогічного працівника