Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Майстер-клас «Скрайбінг-яскраве подання навчального матеріалу»

Колектив факультет фізики, математики та інформатики завжди цікавиться сучасними освітніми трендами, які сприяють активізації навчально-пізнавальної діяльності студентської молоді. З метою поширення інформації та особливостей роботи з сучасними сервісами та програмним забезпеченням на факультеті систематично проводяться семінари, тренінги та майстер-класи. 

Так, молодими науковціями факультету було організовано  майстер-клас по впровадженню сучасної технології візуалізації навчального матеріалу – скрайбінг. На початку даного заходу викладач кафедри вищої математики та методики навчання математики Віталій Дубовик презентував доповідь про особливості та можливості впровадження технології скрайбінг в освітній процес закладів вищої освіти. Слухачів було ознайомлено із перевагами та недоліками, інструментарієм програмного забезпечення Videoscribe та он-лайн сервісом PowToon для створення скрайбінгу. Кожен учасник майстер-класу мав можливість самостійно створити власний відео-скрайб за допомогою он-лайн сервісу PowToon.

Молоді науковці факультету оволоділи навичками роботи з інструментом PowToon, які забезпечать розвиток умінь подавати інформацію у цікавій та зручній формі, пояснювати складний навчальний матеріал студентам легко та доступно.

 

Ви тут: Головна Новини та події Майстер-клас «Скрайбінг-яскраве подання навчального матеріалу»