Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ПРОГРАМУВАННЯ

4 квітня 2020 року на базі факультету фізики, математики та інформатики буде проходити І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування (відбіркова олімпіада командної студентської першості світу з програмування ACM-ACPC). Цього року олімпіада ювілейна - 20 років Всеукраїнській олімпіаді.

До участі в Олімпіаді запрошуються:

- команди закладів вищої освіти;

- команди закладів загальної середньої освіти, які складаються з учнів 8-11 класів –  учасників та призерів ІІІ, ІV етапів Всеукраїнських шкільних олімпіад з інформатики;

- команди закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Для участі в Олімпіаді необхідно у період з 10 лютого по 23 березня 2020 р. зареєструвати команду на сайті студентської першості світу https://icpc.baylor.edu/ і на сайті Всеукраїнської студентської олімпіади https://icpc.org.ua/, де у розділі «Документи» - «Методичні документи» можна отримати більш детальну інформацію про правила змагань.

Запрошуємо команди від навчальних закладів Черкаської області для участі в І етапі Олімпіади. Адреса базового ЗВО: 20300, м. Умань, вул. Садова, 2, факультет фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Ви тут: Головна Новини та події І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ПРОГРАМУВАННЯ