Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

урочисте відкриття Центру новітніх освітніх технологій «USPU Ecosystem»

14 лютого 2020 року на факультеті фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулося урочисте відкриття Центру новітніх освітніх технологій «USPU Ecosystem», створеного у рамках виконання міжнародного грантового проекту «Модернізація педагогічної вищої освіти з використання інноваційних інструментів викладання» (MoPED) - №586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP, що діє в рамках програми ЄС Еразмус + КА2 - Розвиток потенціалу вищої освіти. На відкриття завітали адміністрації, співробітники та студенти Університету, представники відділів та закладів освіти м. Умані та Уманського району, представники Національного Еразмус+ офісу в Україні, а саме Світлана Шитікова та Жанна Таланова, які перебували разом з нами на скап-зв’язку.

Урочиста церемонія розпочалась з вітального слова Першого проректора Андрія Гедзика, який привітав усіх присутніх з даною подією та побажав Центру процвітання та реалізації визначених завдань. Декан факультету фізики, математики та інформатики Тетяна Махомета коротко ознайомила з метою та завданнями проекту MoPED, концепцією створення та функціонування Центру, який здійснюватиме свою діяльність з метою широкого залучення професорсько-викладацького складу, докторантів, аспірантів і студентів, учителів та учнів шкіл України щодо ознайомлення із актуальним колом проблем у галузях інноватики навчання природничо-математичних та комп’ютерно-орієнтованих дисциплін. Керівник Центру Тетяна Годованюк, висвітлила мету та основні завдання освітньої та наукової діяльності Центру.

Привітальні слова та побажання Центру новітніх освітніх технологій «USPU Ecosystem» стати осередком освітньої та наукової діяльності не лише студентів та викладачів Університету, а й усіх освітян міста та регіону прозвучали від гостей заходу. По завершенню дійства, Тетяна Махомета висловила слова вдячності адміністрації університету, зокрема ректору Олександру Безлюдному, Національному Еразмус+ офісу в Україні, бенефіциару проекту Прикарпатському національному університету імені Васися Стефаника та всім колегам-партнерам проекту за надану можливість бути членами консорціуму проекту МОПЕД.

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події урочисте відкриття Центру новітніх освітніх технологій «USPU Ecosystem»