Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

турнір з гумору за Кубок ректора УДПУ імені Павла Тичини

12 грудня в актовій залі у відбірковому турнірі з гумору за Кубок ректора УДПУ імені Павла Тичини змагалися вісім студентських команд, однією з яких була команда факультету фізики, математики та інформатики і навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти – «Династія КаК».

У другому етапі за перемогу змагалась команда «Династія КаК», до складу якої входить студентський актив факультету фізики, математики та інформатики: Романенко Дмитро, Мартинюк Євген, Денисюк Катерина та Майстренко Валентин.

За право потрапити до фіналу Кубка міста з гумору та «Ліги сміху» команди змагалися в таких номінаціях: візитівка на довільну тему, біатлон, імпровізація, відеоконкурс. Учасники демонстрували підготовлені відеоролики, цікаві мініатюри, авторські жарти, підкреслюючи при цьому індивідуальний стиль.

Атмосфера заходу була невимушеною та позитивною, емоції вболівальників іноді зашкалювали, а «перчинки» їй додавав харизматичний ведучий, випускник ФФМІ Віталій Мельничук.

За результатами гри наша команда стала учасником Кубка міста з гумору, фінал якого планується на квітень наступного року.

Захід видався дуже насиченим, цікавим та грандіозним. Ми бажаємо нашій команді наснаги і творчих злетів, перемоги і залишайтеся такими які ви є. Ми вами пишаємось!

 

Ви тут: Головна Новини та події турнір з гумору за Кубок ректора УДПУ імені Павла Тичини