Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Школа професійного зростання молодого викладача

11 грудня 2019 року на базі факультету фізики, математики та інформатики проведено друге засідання науково-методичного семінару для слухачів школи професійного зростання молодого викладача.

В роботі семінару взяли участь 34 молодих викладачів з різних факультетів та інституту університету, в тому числі і викладачі факультету фізики, математики та інформатики.

Керівник школи професійного зростання молодого викладача, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Стеценко Надія Миколаївна ознайомила слухачів з програмою семінару та наголосила на важливості проблем, які піднімаються у сучасному закладі вищої освіти.

З доповіддю «Сучасні вимоги до викладачів вищої школи щодо процедур здійснення акредитації освітніх програм» виступила доктор педагогічних наук, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Кочубей Тетяна Дмитрівна. У своїй доповіді вона акцентувала увагу на критеріях оцінювання якості освітньої програми і здійснила детальний аналіз кожного критерію.

Практично-орієнтованою була доповідь доктора педагогічних наук, доцента кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Ткачук Галини Володимирівни, яка ознайомила учасників семінару з технологіями використання QR-кодів в освітньому процесі та засобом для проведення тестування Kahoot!.

В межах семінару також розглядалось питання впровадження функціонального елементу для анкетування студентів щодо оцінювання освітньої програми та навчальної дисципліни в систему дистанційного навчання Moodle. Досвід організації такого анкетування представили керівник Центру дистанційного навчання Стеценко Надія Миколаївна та інженер-програміст Джога Дмитро Сергійович.

 

Ви тут: Головна Новини та події Школа професійного зростання молодого викладача