Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

Антикорупційні заходи на ФФМІ

9 грудня, відзначаючи Міжнародний день боротьби з корупцією, а також на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України "Про затвердження плану заходів з проведення у 2017 році Всеукраїнського тижня права" від 23 серпня 2017 р.№ 579-р, на факультеті фізики, математики та інформатики студентською радою та заступником декана з виховної роботи Яною Усатюк був організований та проведений  круглий стіл на тему: «Ні – корупції!».

У роботі круглого столу взяли участь представники різних курсів, які активно включались в обговорення усіх питань. Заступник декана з виховної роботи Яна Усатюк акцентувала увагу присутніх на значенні та актуальності проведення даного освітнього заходу, спрямованого на підвищення знань про права, свободи і обов'язки зазначеної категорії осіб.

Під час заходу присутні поглибили знання щодо основних положень антикорупційного законодавства, отримали методичні рекомендації з організації роботи із запобігання та виявлення корупції, а також ознайомилися з міжнародним досвідом у сфері протидії корупції.

Завдяки узгодженій роботі адміністрації, трудового колективу, органів студентського самоврядування щодо запобігання та протидії корупції за звітний період на факультеті немає осіб, яких притягнуто до відповідальності за вчинення корупційних правопорушень, або правопорушень, пов'язаних з корупцією.

 

Щоб запобігти корупції в Університеті кожен з нас зобов’язаний:

1. Не вчиняти та не брати участі у вчиненні корупційних правопорушень.

2. Утримуватися від поведінки, яка може бути розціненою як готовність вчинити корупційне правопорушення.

3. Невідкладно інформувати особу, відповідальну за запобігання корупції в Університеті або директора інституту/декана факультету, ректора про випадки підбурення до вчинення корупційного правопорушення, пов’язаного з діяльністю Університету.

4. Невідкладно інформувати особу, відповідальну за запобігання корупції в Університеті або директора інституту/декана факультету, ректора про випадки вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень співробітниками Університету.

5. Невідкладно інформувати особу, відповідальну за запобігання корупції в Університеті або директора інституту/декана факультету, ректора про виникнення реального, потенційного конфлікту інтересів.

 

Ви тут: Головна Новини та події Антикорупційні заходи на ФФМІ