Факультет фізики, математики та інформатики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

концертно-розважальна програма «Музичний ринг»

5 грудня на факультеті фізики, математики та інформатики відбулася концертно-розважальна програма під назвою «Музичний ринг». Кожного дня ми чуємо різну музику, але мало хто замислювався звідки вона пішла і як виникла, ким були перші музиканти і співаки.

Тому студрада факультету на чолі із студдеканом Романенко Дмитром вперше підготувала музичну гру між студентами, мета якої перевірити наскільки добре усі знають музику в цілому, а також її виконавців. Ведучим заходу був Щербанюк Владислав, який оголошував цікаві музичні завдання.

Участь у запеклій боротьбі брали три команди по троє студентів. Учасники музичного рингу вгадували мелодію, продовжували пісню, розпізнавали з якого мультфільму пісня, а також українського виконавця пісні.

А слідкували за грою команд і підраховували бали за правильну вказану відповідь, журі: заступник декана з виховної роботи Яна Усатюк і голова студради університету Катерина Денисюк.

Щоб здобути перемогу командам необхідно було пройти чотири етапи гри, в яких вони отримували бали. Після останнього раунду журі підрахувавши бали, оголосили переможців рингу, якими стали учасники першої команди, за що отримали приємні подаруночки на згадку про перемогу.

Кожен присутній на святі отримав незабутні емоції, насолодився приємною музикою і зарядився позитивом.

 

Ви тут: Головна Новини та події концертно-розважальна програма «Музичний ринг»